Αύριο πρόκειται να πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στις 12.00 το μεσημέρι. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 9.00 το πρωί, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά Χανίων, στον οικογενειακό τάφο που διατηρεί η οικογένεια.
Όπως έχει γίνει γνωστό στην κηδεία θα παραστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς επίσης και πολυμελής αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τόσο από την υπόλοιπη Ελλάδα, όσο και από την Κρήτη.
Στο μεταξύ, επιθυμία της οικογένειας, της μητέρας του Αλίκης, της συζύγου του Σέβης και των 3 παιδιών του είναι αντί στεφάνου, όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρήματα υπέρ προνοιακών ιδρυμάτων των Χανίων και ειδικότερα υπέρ του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών – Σύλλογος Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών Χανίων, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και Κέντρο Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, παράρτημα Προστασίας Νέων Χανίων.
Ο Δήμος Χανίων παράλληλα αποφάσισε το Σάββατο να κηρυχθεί ημέρα πένθους για όλο το Δήμο, στο πλαίσιο της οποίας όλες οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά καταστήματα θα παραμείνουν μεσίστιες.
