Οι δυνατότητες που υπάρχουν για την αξιοποίηση κονδυλίων από την Εκκλησία Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 καθώς επίσης και η αξιοποίηση προγραμμάτων, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης με αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης
Στην αντιπροσωπεία της Εκκλησίας Κρήτης συμμετείχαν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ο Αρχιγραμματέας της Επαρχιακής Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Κρήτης Νήφων Βασιλάκης, ο νομικός σύμβουλος της Εκκλησίας Κρήτης Δημήτρης Μηλαθιανάκης και η προϊσταμένη της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης Ε.Π. Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές που υπάρχουν για την αξιοποίηση κονδυλίων από την Εκκλησία Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, καθώς επίσης και η αξιοποίηση προγραμμάτων.
Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος αλλά και τα μέλη της αντιπροσωπείας της Εκκλησίας μας ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την προσφορά του και την στήριξη που παρέχει στο έργο της Εκκλησίας Κρήτης.