ΑΤΜ
Σε βάρος της 20χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Αστυνομία

χ Ένα άτομο που εμπιστευόταν κρυβόταν τελικώς πίσω από το άδειασμα του λογαριασμού μιας γυναίκας 45 ετών, η οποία κατοικεί και εργάζεται στην Κίσσαμο Χανίων. Η 45χρονη θέλοντας να κάνει μια τραπεζική συναλλαγή διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρεθεί από τον λογαριασμό της περισσότερα από 12.000 ευρώ, χωρίς εκείνη να έχει κάνει κάποια συναλλαγή ή ανάληψη χρημάτων.

Απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, στελέχη του οποίου ξεκίνησαν έρευνα, ανακαλύπτοντας το πώς άδειασε ο τραπεζικός λογαριασμός. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα χρήματα τα αποσπούσε σταδιακά μια κοπέλα 20 ετών, επίσης από την Αλβανία, η οποία είναι φίλη με τη μεγαλύτερη κόρη της 45χρονης. Η 45χρονη έχει επίσης μία ακόμα κόρη ηλικίας 10 ετών, που φαίνεται ότι ήταν το άτομο που προσέγγισε η 20χρονη για να υλοποιήσει το σχέδιό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έπεισε την ανήλικη να της δώσει την τραπεζική κάρτα της μητέρας της, λέγοντάς της ότι θα της αγοράσει ότι της αρέσει. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ό,τι από τις 23 Ιουλίου μέχρι και 3 Νοεμβρίου είχαν γίνει 28 αναλήψεις χρημάτων και τρεις αγορές με το συνολικό ύψος να ανέρχεται στις 12.176 ευρώ.  Για την υπόθεση που εξιχνιάστηκε από το Α.Τ. Κισάμου έχει σχηματιστεί δικογραφία.