Μετράμε αντίστροφα!

Εκδήλωση για τα 80 χρόνια.

Δείτε το σχετικό video

Ατελείωτες ουρές στην ΠΕΟ Χανίων – Κισσάμου και η τουριστική περίοδος μόλις ξεκίνησε…

Για ακόμη μία ημέρα, μεγάλες ουρές οχημάτων σχηματίστηκαν στο τμήμα από τον Κλαδισό έως και τον κόμβο των Αγίων Αποστόλων, με τους οδηγούς να χρειάζονται αρκετή υπομονή προκειμένου να διανύσουν μια απόσταση λίγων μόλις μέτρων.

Πολλοί αποδίδουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Βαμβακόπουλου, εκτιμώντας ότι οι παρεμβάσεις έχουν επηρεάσει σημαντικά τη ροή των οχημάτων.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχουν και τα αρρύθμιστα φανάρια κατά μήκος του συγκεκριμένου τμήματος, τα οποία σε ώρες αιχμής φαίνεται να επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, προκαλώντας διαδοχικές καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές.

Το πρόβλημα αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της τουριστικής περιόδου. Με τις αφίξεις επισκεπτών να αυξάνονται καθημερινά και τους βασικούς οδικούς άξονες να δέχονται ολοένα μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο, πολλοί εκφράζουν φόβους ότι η εικόνα αυτή θα γίνει ακόμη πιο έντονη τους επόμενους μήνες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και σήμερα δεκάδες οδηγοί χρειάστηκε να επιστρατεύσουν μεγάλα αποθέματα υπομονής, εγκλωβισμένοι για αρκετή ώρα σε μια κυκλοφοριακή συμφόρηση που τείνει πλέον να γίνει καθημερινότητα.