ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ: Μ. Φραγκάκης με τους καταστηματάρχες

Πόρτα πόρτα πέρασε από τους καταστηματάρχες παραμονή Χριστουγέννων  ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, για να ανταλλάξουν γιορτινές ευχές. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από το Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα, αλλά και στελέχη της δημοτικής Αρχής, επισκέφθηκαν την κεντρική αγορά του Αρκαλοχωρίου.

Αντάλλαξαν ευχές με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες, οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά να επαναφέρουν τις ζωές τους σε μια κανονικότητα, σαν αυτή πριν τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου αντάλλαξε ευχές με τον Διοικητή του Α.Τ. Ευάγγελο Σταυρακάκη.

Παράλληλα, πραγματοποίησε επίσκεψη και στους σεισμόπληκτους δημότες που διαμένουν στους οικίσκους, οι οποίοι έχουν στηθεί στο Αρκαλοχώρι, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους και να ανταλλάξουν ευχές, ενώ σημειώνεται πως στο πλαίσιο της στήριξής τους, μοιράστηκαν οι πρώτοι 23 απορροφητήρες, που θα τοποθετηθούν στους οικίσκους.