Ηχηρό μήνυμα στην Πολιτεία για την κατασκευή ενός ενιαίου Βόρειου Οδικού Άξονα από την Κίσαμο στη Σητεία θα στείλουν το πρωί της Παρασκευής, φορείς και απλοί πολίτες που θα καταφτάσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου από τη Σητεία.
«Όλοι μαζί στον αγώνα διεκδίκησης για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας» τόνισε σε δηλώσεις το ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης.
«Το σύνθημα ξεκάθαρο και ηχηρό: “Ο ΒΟΑΚ δεν πρέπει να διχοτομήσει την Κρήτη αλλά να την ενώσει”.
Γι αυτό και ο αγώνας αυτός πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους
Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ. Για εμάς, για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας
Και όπως λέει και ο Καζαντζάκης:
“Ξέρεις πως εσύ, όχι η μοίρα, όχι η τύχη, μήτε οι άνθρωποι γύρω σου, εσύ μονάχα έχεις, ό,τι και αν κάμεις, ό,τι και αν γίνεις, ακέραιη την ευθύνη”» ανέφερε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση της Παρασκευής.
Ο Δήμος Σητείας θα ναυλώσει λεωφορεία για την μεταφορά των δημοτών στο σημείο διαμαρτυρίας.
Η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορεία του ΚΤΕΛ από το Σιντριβάνι για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 6.30 το πρωί.