Την απέλαση του 32χρονου Παλαιστίνιου που έσπαγε αυτοκίνητα στο Ηράκλειο αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές μετά και το τελευταίο περιστατικό την περασμένη εβδομάδα.
Η τελευταία του επίθεση ήταν σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο 4Χ4 και ένα δίκυκλο. Υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, βίντεο και καταγγελίες πολιτών για φθορές στα σταθμευμένα οχήματά τους με τον 32χρονο να οδηγείται μία ακόμη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης.
Να σημειωθεί ότι δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.
Πριν 10 ημέρες ήταν ο ίδιος που είχε σπάσει την πολυτελή BMW του δημοσίου υπαλλήλου ενώ μαζί με έναν φίλο του είχαν καταλάβει το γωνιακό τριώροφο κτήριο του πρώην νομαρχιακού και περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Μαρή, που χρησιμοποιήθηκε στο πρόγραμμα Helios για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών που έληξε.
“Tον πιάνουν και ύστερα από μέρες είναι πάλι εδώ και συνεχίζει, οι άνθρωποι κλειδώνονται μέσα και τα παιδιά δεν τα αφήνουν να βγουν έξω” λέει ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς οχήματος στο patris.gr.
Μετά τα απανωτά κρούσματα οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και κατατέθηκαν μηνύσεις.
