ΤΖΙΠ ΦΩΤΙΑ

Σε εμπρησμό οφείλεται η καταστροφή που έπαθε πολυτελές τζιπ χθες τα ξημερώματα στην περιοχή των Αρχανών. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στις Άνω Αρχάνες, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, όταν γύρω στη μία τα ξημερώματα άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό και στουπιά και στη συνέχεια το παρέδωσαν στις φλόγες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την αυτοψία που έγινε από πυροσβέστες βρέθηκαν τα στουπιά που ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν στο όχημα για να το πυρπολήσουν. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας εργαζόμενος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, έχει καλό όνομα στο χώρο εργασίας του, ενώ και ο ίδιος φαίνεται αιφνιδιασμένος γι’ αυτό που συνέβη.

Μάλιστα, φέρεται να είπε σε άτομα του περιβάλλοντός του ότι δεν έχει διαφορές με κανένα, δεν ξέρει ποιος μπορεί να ήθελε να του κάνει κακό και δεν πάει πουθενά το μυαλό του, αναφορικά με το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Στελέχη του ανακριτικού γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου που διενεργούν την προανάκριση αναζητούν κάμερες από την περιοχή στην προσπάθειά τους να βρουν στοιχεία για τους δράστες του εμπρησμού. Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.