μπλόκο του ΤΑΕ

Τους άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου που διέσωσαν μια οικογένεια στην Αγία Πελαγία αλλά κινδύνευσαν οι ίδιοι να καούν από την προχθεσινή φωτιά, θέμα που έγραψε χθες η «Π», συγχαίρει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H Ένωσή μας συγχαίρει τους συναδέλφους μας του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, όπου με κίνδυνο της ζωής τους, στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου, έσωσαν από βέβαιο θάνατο συμπολίτες μας.

Τέτοιες ενέργειες ανυψώνουν το φρόνιμα όλων των αστυνομικών και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και της κοινωνίας.

Παρόλα αυτά η πολιτεία συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να συνεχίζει να μην αναγνωρίζει το επάγγελμα του αστυνομικού σαν επικίνδυνο παρά τους εκατοντάδες νεκρούς και τους χιλιάδες τραυματίες εν ώρα καθήκοντος».