Αναστάτωση σε νοσοκομείο: 46χρονη ξάφρισε προϊσταμένη

Αναστάτωση έχει προκαλέσει, μια 46χρονη Γεωργιανή η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε τρεις περιπτώσεις κλοπών μέσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Η δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patris.gr, η 46χρονη γυναίκα πριν από λίγες ημέρες μπήκε σε γραφείο του νοσοκομείου και έκλεψε την τσάντα προϊσταμένης. Από την αξιοποίηση των στοιχείων και το υλικό της έρευνας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ταυτοποιήσουν.

Η έρευνα έδειξε ότι πριν από δυο εβδομάδες, η ίδια είχε μπει σε δωμάτιο του νοσοκομείου και είχε αφαιρέσει την τσάντα συνοδού ασθενούς, στην οποία υπήρχαν 30 ευρώ και μία χρεωστική κάρτα. Με την κάρτα αυτή, φαίνεται να πραγματοποίησε συναλλαγές ύψους 102,98 ευρώ.

Η 46χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και απάτη. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.