Ροή ειδήσεων
Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2025
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
26°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»: Αναζητείται λύση για τους χώρους στάθμευσης των εργαζομένων

Η εύρεση λύσης σε ένα πρόβλημα που απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, αυτό του χώρου στάθμευσης, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, συζητήθηκε – μεταξύ άλλων- σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση που είχαν ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Γιώργος Σαναούτσος με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό και τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου Ιάκωβο Ουρανό.

Το θέμα απασχολεί σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων, οι οποίοι καλούνταν με την έναρξη της σεζόν να βρουν οι ίδιοι λύση για το που θα σταθμεύουν τα οχήματά τους, έχοντας μάλιστα πολλές φορές χρειαστεί να πληρώνουν από την τσέπη τους, για τους χώρους στάθμευσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση αναγνώρισαν το πρόβλημα που υπάρχει και αποφάσισαν ότι θα υπάρξει λύση για τη διευκόλυνση των εργαζομένων στο «Νίκος Καζαντζάκης».

Το πρόβλημα παρατηρείται με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, ενώ το χειμώνα δεν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία, αφού οι εργαζόμενοι σταθμεύουν τα οχήματά τους πίσω από τα περίπτερα των τουριστικών πρακτόρων, έξω από την αίθουσα των αφίξεων.

Για το θέμα έχουν υπάρξει στο πρόσφατο παρελθόν ανακοινώσεις μέσα από τις οποίες ζητούνταν να μπει ένα τέλος στο πρόβλημα που ταλανίζει τους δεκάδες υπαλλήλους στον αεροδρόμιο Ηρακλείου. 

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση αναγνώρισαν την ύπαρξη του προβλήματος και φέρονται αποφασισμένοι να δοθεί λύση με τη συνεργασία των υπηρεσιών.