Χειμάρρα: Υποψήφιος για τον δήμο ο ομογενής επιχειρηματίας Πέτρος Γκικουρίας

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Χειμάρρας προέβη, σήμερα, ο ομογενής επιχειρηματίας Πέτρος Γκικουρίας, η οποία και αναμένεται να υποστηριχθεί από τα κόμματα της αλβανικής αντιπολίτευσης και τη δημοκρατική ένωση της ελληνικής εθνικής μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ», στις εκλογές της 4ης Αυγούστου.

«Πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα μπροστά για τον τόπο, να θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος και να ζητήσω από τα πολιτικά κόμματα, από τους συλλόγους και από κάθε έναν συμπολίτη να στηρίξει αυτή την υποψηφιότητα για να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα. Έχω γεννηθεί στους Δρυμάδες και προέρχομαι από μια οικογένεια που αγωνίστηκε για δύο ιερούς αγώνες: για τον Τόπο μας και για τη Δημοκρατία. Δούλεψα σκληρά στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, έμαθα πολλά εργαζόμενος στον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας. Και όλες αυτές τις γνώσεις και τις εμπειρίες θέλω να της αξιοποιήσω στον τόπο μου, εργαζόμενος μαζί με τους συμπατριώτες μου για την προκοπή και την ανάπτυξή της Χειμάρρας σε όλους τους τομείς» δηλώνει ο ίδιος.

Και συνεχίζει: «Στις 4 Αυγούστου δεν ψηφίζουμε για πρωθυπουργό, ψηφίζουμε για δήμαρχο! Ψηφίζουμε για την επόμενη ημέρα της Χειμάρρας! Η επόμενη ημέρα για τον Δήμο Χειμάρρας δεν θα έχει αποκλεισμούς. Δεν θα έχει παιδιά και αποπαίδια. Μονίμους κατοίκους και αποδήμους. Σοσιαλιστές και Δημοκρατικούς. Δικούς μας και μη δικούς μας. Δεν θα έχει διαφθορά. Δεν θα έχει ανασφάλεια για την περιουσία του κάθε πολίτη. Δεν θα έχει διορισμένο Δήμαρχο, που εφαρμόζει πιστά τις εντολές όσων θέλουν να σφετεριστούν τις περιουσίες μας. Από όπου κι αν προέρχονται αυτοί. Είμαστε όλοι δημότες Χειμάρρας και δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας διχάσει, όσο ψηλά και αν βρίσκεται. Πάνω από όλους και από όλα είναι τοπικό συμφέρον!».

«Η επόμενη ημέρα για τον Δήμο Χειμάρρας έχει πρόγραμμα! Αυτό που υπερψήφισαν οι πολίτες της Χειμάρρας πέρσι τον Μάιο. Η επόμενη μέρα έχει δουλειά. Έχει λύσεις! Έχει επενδύσεις! Έχει Ευρώπη! Έχει Δημοκρατία, την οποία εγγυάται πρώτα από όλους ο Δήμαρχος! Έχει Δήμαρχο που θα έχει πόρτες ανοιχτές στα Τίρανα, στις Βρυξέλλες, στην Αθήνα, αλλά και στην Ουάσινγκτον για να διεκδικήσει το καλύτερο για την επόμενη ημέρα της Χειμάρρας. Με αυτά τα λόγια ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας» καταλήγει.

ΠΗΓΗ: protothema.gr