Θάνατος Mάθιου Πέρι : Παραπάνω από ένα πρόσωπα αναμένεται να κατηγορηθούν από τις αστυνομικές αρχές

Η έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του ηθοποιού Mάθιου Πέρι συνεχίζεται, με τις αστυνομικές αρχές του Λος Αντζελες να ισχυρίζονται ότι το κατηγορητήριο θα στραφεί ενάντια σε περισσότερα από ένα πρόσωπα.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, που είχε αποκλειστικές πληροφορίες από πρόσωπα που ερευνούν την υπόθεση, η εισαγγελική αρχή αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση άσκησης δίωξης ενάντια σε αυτά, ενόσω η αστυνομία είναι πολύ κοντά στη διαβίβαση του τελικού της συμπεράσματος, που προκύπτει μετά από εξέταση μαρτύρων και εκτίμηση διαφόρων γεγονότων που σχετίζονται με τον θάνατο του ηθοποιού.

Η εισαγγελία απάντησε ότι δεν θα σχολιάσει την πληροφορία αυτή, όπως εξάλλου ήταν αναμενόμενο.

Ωστόσο, πριν από ένα μήνα έγινε γνωστό ότι η αστυνομία συνεργάζεται με την ομοσπονδιακή υπηρεσία καταπολέμησης των ναρκωτικών και την Επιθεώρηση των ταχυδρομικών υπηρεσιών, προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση της κεταμίνης της οποίας έκανε χρήση ο ηθοποιός το μοιραίο βράδυ της 28ης Οκτωβρίου 2023.

Αρχικά ο θάνατος του Πέρι είχε θεωρηθεί ατύχημα, μετά όμως από την λεπτομερή έκθεση που εκπόνησε ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε εξαρχής όλα τα δεδομένα, η έρευνα άνοιξε και πάλι.

Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι κατά το χρόνο του θανάτου του, ο Πέρι υποβαλλόταν σε θεραπεία με κεταμίνη, τότε πράγματι πρέπει να διερευνηθεί με λεπτομέρεια ποια ήταν η πηγή της ναρκωτικής ουσίας.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr