Σοκ στις ΗΠΑ: 29χρονη τρανς σκότωσε τους γονείς της μετά από καυγάδες για την αλλαγή φύλου

Σοκ στις ΗΠΑ από το έγκλημα που διέπραξε η 29χρονη τρανς Μία Μπέιλι. Πήγε αποφασισμένη να σκοτώσει τους γονείς της, στο πατρικό της σπίτι και το έκανε με το όπλο που κρατούσε.

Αμέσως μετά προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, που όμως κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να της περάσουν χειροπέδες. Η επιχείρηση μάλιστα καταγράφηκε, με τα πλάνα να μεταδίδονται από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας. Ως αιτία της διπλής δολοφονίας, αναφέρονται οι συχνοί καυγάδες της Μπέιλι με τους γονείς της, για την απόφασή της να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου.

Όταν οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν, εκείνη ανέφερε ότι δεν έχει μετανιώσει. «Θα το έκανα ξανά, τους μισώ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε στη Γιούτα με την Μπέιλι να ομολογεί ότι πήγε στο σπίτι των γονιών της αποφασισμένη να τους σκοτώσει.

Η 29χρονη τρανς πυροβόλησε και κατά του αδελφού της, ο οποίος ήταν πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και τελικά κατάφερε να διαφύγει ενημερώνοντας τις αρχές για το άγριο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας Μπέιλι βρήκαν τον 70χρονο Τζόσεφ και την 69χρονη Γκέιλ νεκρούς στο σαλόνι και δίπλα τους πολλούς κάλυκες.

Μετά το έγκλημα η Μπέιλι διέφυγε με ένα κίτρινου χρώματος αυτοκίνητο ενώ όταν συνάντησε αστυνομικούς, έβγαλε πιστόλι, τους απείλησε και συνέχισε τη διαφυγή της. Τελικά ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας την εντόπισαν περίπου επτά μίλια μακριά από το σπίτι της και την υποχρέωσαν να παραδοθεί.

Το λόγο για το έγκλημα έχει πλέον η Δικαιοσύνη, με τις Αρχές στη Γιούτα των ΗΠΑ, να κάνουν λόγο για ένα από τα πιο άρρωστα και σκοτεινά φονικά των τελευταίων χρόνων.