Ροή ειδήσεων
Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2025
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
28°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Ο άτυχος Κώστας Κατσίφας
Ο άτυχος Κώστας Κατσίφας

Τέλος στην ταλαιπωρία για την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες Αλβανών αστυνομικών στους Βουλιαράτες στις 28 Οκτωβρίου, καθώς δόθηκε το «πράσινο φως» για να παραδοθεί η σορός του νεαρού.

Η Εισαγγελία των Τιράνων εξέδωσε την άδεια για να παραδοθεί η σορός του 35χρονου στην οικογένειά του, η οποία χθες βράδυ ήταν καθ’ οδόν για τα Τίρανα. Όπως  αναφέρει το «epiruspost.gr», ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε απευθύνει ο πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλες.

Ο Βαγγέλης Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ώστε να γίνει η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

Ο πρόεδρος της Αλβανίας επικοινώνησε με τον βουλευτή της ομογένειας από το βράδυ της Δευτέρας και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να υπογραφεί το πρωτόκολλο αποδέσμευσης από το νεκροτομείο των Τιράνων ώστε η σορός να παραληφθεί από την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και να ακολουθήσει η κηδεία.