Μάθιου Πέρι: Η προσωπική περιουσία του ανερχόταν σε 1,5 εκατ. δολάρια όταν πέθανε

Η προσωπική περιουσία του Μάθιου Πέρι ήταν σχεδόν μισό εκατομμύριο μεγαλύτερη από ό,τι αναμενόταν, όπως αποκαλύπτουν νέα δικαστικά αρχεία.

Ο Πέρι – ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου 2023 – δημιούργησε μια διαθήκη το 2009 λέγοντας ότι ήθελε να αφήσει «το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του» στο Alvy Singer Living Trust που δημιούργησε, το οποίο πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα της Άννι Χολ του Γούντι Άλεν το 1977.

Ως δικαιούχοι αναφέρονται ο πατέρας του σταρ, Τζον Πέρι, η μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, η ετεροθαλής αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και η πρώην φίλη του, Ρέιτσελ Νταν, με την οποία έβγαινε από το 2003 έως το 2005.

Προηγούμενα δικαστικά έγγραφα ανέφεραν την αξία της προσωπικής περιουσίας του σταρ ως «λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια» – τα χρήματα αυτά είναι όσα βρήκαν οι εκτελεστές του ως πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία που δεν βρίσκονται ήδη στο ιδιωτικό του καταπίστευμα. Η αξία του Πέρι εκτιμάται ότι έφτανε τα 120 εκατομμύρια δολάρια.

Αλλά νέες καταθέσεις από τον περασμένο μήνα δείχνουν τώρα ότι η προσωπική περιουσία του Πέρι είχε μεγαλύτερη αξία από την αναμενόμενη, καθώς ένα έγγραφο απογραφής και εκτίμησης δείχνει υπόλοιπο 1.596.914,47 δολάρια, αναφέρει η US Sun.

Αυτό έρχεται να προστεθεί σε αυτά που οι συνδιαχειριστές Λίζα Φέργκιουσον και Ρόμπιν Ρούζαν, πρώην σύζυγος του Μάικ Μάιερς, η οποία δούλεψε στο τηλεπαιχνίδι «Celebrity Liar» μαζί με τον Πέρι στη δεκαετία του 2010, έβαλαν προηγουμένως στο καταπίστευμα.

Ο ηθοποιός -που πρωταγωνίστησε στα “Φιλαράκια” από το 1994 έως το 2004 – έβγαζε, σύμφωνα με πληροφορίες, 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τα υπόλοιπα της σειράς.


Οι γονείς του Πέρι πιθανότατα θα αναλάβουν τα δικαιώματα από τους ρόλους του, καθώς και άλλα μέρη της περιουσίας του, η οποία περιλαμβάνει τα απομνημονεύματά από το 2022, σύμφωνα με την Τάσα Ντίκινσον της «Day Pitney trusts and estates».

Σχετικά με την άλλη δικαιούχο, τη Ρέιτσελ Νταν, ο Πέρι έγραψε στα απομνημονεύματά του ότι ήταν «η πρώην κοπέλα των ονείρων του». Οι δυο τους χώρισαν περίπου την εποχή που τελείωσαν τα «Φιλαράκια» και ο Πέρι την συμπεριέλαβε στη διαθήκη του το 2009, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν πρόσφατα αναφέρουν ότι ο Πέρι δεν είχε καμία ακίνητη περιουσία στην Καλιφόρνια όταν πέθανε και το σπίτι στο Pacific Palisades, αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου πέθανε, φέρεται να είναι ακόμη στο όνομα της Φέρκιουσον. Δεν έχει πωληθεί ακόμη. Ένα σπίτι στους λόφους του Χόλιγουντ, το οποίο ο Πέρι είχε αγοράσει υπό το καταπίστευμα «Alvy Singer LLC» πριν από τον θάνατό του, βγήκε πρόσφατα προς πώληση για 5.195.000 δολάρια. Το σπίτι του στο Pacific Palisades φέρεται να ανακαινιζόταν την εποχή του θανάτου του πέρυσι και ο ίδιος νοίκιαζε ένα σπίτι με τρία υπνοδωμάτια με θέα το Μπέβερλι Χιλς έναντι 49.000 δολαρίων τον μήνα, ενώ οι ανακαινίσεις ήταν σε εξέλιξη.

Ο σταρ, ο οποίος πέθανε χωρίς ποτέ να αποκτήσει παιδιά, είχε επίσης κάνει μια επισήμανση στη διαθήκη του ότι τυχόν παιδιά που θα αποκτούσε μετά το 2009 δεν «δικαιούνταν ρητά» την περιουσία του.

Ο Πέρι πέθανε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης» και από πνιγμό, όπως αποκάλυψε η νεκροψία του – με τον ηθοποιό να έχει στον οργανισμό του παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης όπως ένας νοσοκομειακός ασθενής υπό γενική αναισθησία.