Κι επίσημα….δισεκατομμυριούχος η Τέιλορ Σουίφτ!

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι «ο πιο διάσημη νεοφερμένη» στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων, ανακοίνωσε την Τρίτη το Forbes.

«Η πιο διάσημη νεοφερμένη είναι, φυσικά, η Τέιλορ Σουίφτ», έγραψε το Forbes, «της οποίας η περιοδεία Eras που έσπασε ρεκόρ, σε πέντε ηπείρους, είναι η πρώτη που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα».

Όπως επισημαίνει το Forbes, η τραγουδίστρια είναι η πρώτη μουσικός που κατέκτησε το επίτευγμα της δισεκατομμυριούχου με βάση τη μουσική και τις ερμηνείες της και μόνο.

Η περιοδεία Eras, η οποία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023, ήταν η περιοδεία με τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Η ανακοίνωση για την είσοδο της Σουίφτ στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων, έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου η νικήτρια Grammy παρευρέθηκε στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio, όπου κέρδισε έξι βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

Η Σουίφτ απευθύνθηκε στους θαυμαστές της σε ένα προηχογραφημένο βίντεο, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους.

«Για τους θαυμαστές, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς να επιλέξετε πώς θα περάσετε τον χρόνο σας», είπε, «σε ποιες συναυλίες θέλετε να πάτε, ποια μουσική θέλετε να είναι το soundtrack στη ζωή σας και σε οποιονδήποτε έχει συμπεριλάβει εμένα σε αυτές τις επιλογές, είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό».

Το ενδέκατο στούντιο άλμπουμ της Σουίφτ με τίτλο «The Tortured Poets Department» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου.