Η Kate Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντά της με τον ίδιο τρόπο μετά τον καρκίνο

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας φέρνει στην επιφάνεια ένα νέο – και αναπάντεχο – σενάριο για την Kate Middleton.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παρατηρήσει ότι ο πρίγκιπας William αναπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που έχει δημιουργήσει η σοβαρή ασθένεια που περνά η Kate Middleton, με τον πρίγκιπα της Ουαλίας να δίνει το παρών σε δημόσιες εμφανίσεις και να φωτογραφίζεται με όσους το επιθυμούν, κάτι το οποίο δεν συνήθιζε στο παρελθόν.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας συναντήθηκε με το προσωπικό και πόζαρε για φωτογραφίες στις εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στα νησιά Scilly στο νοτιοδυτικό άκρο της Αγγλίας, και μάλιστα τους ενημέρωσε για λίγο για την υγεία της συζύγου του, λέγοντας σε έναν διοικητή του νοσοκομείου ότι η 42χρονη Kate “τα πάει καλά”, πριν προσθέσει ότι τα τρία παιδιά τους – ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis – ζήλευαν ότι ταξίδευε σε έναν από τους αγαπημένους οικογενειακούς προορισμούς τους χωρίς αυτούς.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει εντοπιστεί να κάνει θελήματα με μέλη της οικογένειας και μόνη της. “Η Kate αισθάνεται αρκετά δυνατή και ασχολείται πολύ με τα παιδιά”, μοιράζεται άνθρωπος από το περιβάλλον της στο Us Weekly. “Είναι ένας ενεργός γονιός”.

Προσθέτει μια δεύτερη πηγή: “Η ανάρρωση της Kate πηγαίνει καλά. Δεν είναι σε θέση να δει πολύ κόσμο, επειδή είναι επιρρεπής στο να αρρωστήσει και δεν θέλουν να την εκθέσουν, αλλά είναι εδώ, παρούσα”. Η πηγή, όμως, αυτή δεν αφαιρεί από το κάδρο την πιθανότητα η πριγκίπισσα της Ουαλίας να μην επιστρέψει ποτέ στα βασιλικά της καθήκοντα ή έστω να μην έχει τις ίδιες αρμοδιότητες.

“Θα επιστρέψει στα καθήκοντά της όταν λάβει το πράσινο φως από τους γιατρούς. Τότε, η ομάδα της θα αποφασίσει τι θα είναι σε θέση να αναλάβει. Μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στο ρόλο που την είδε ο κόσμος πριν”, σημειώνει.