Έλληνας στο Τορόντο κέρδισε 70 εκατομμύρια(!) στο Lotto

O Γκρέγκορι Τσιάλτας από το Τορόντο, oμογενής του Καναδά, κέρδισε 70 εκατομμύρια δολάρια στο Lotto Max στην κλήρωση της 19ης Απριλίου. Δημόσιος υπάλληλος στο επάγγελμα που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά και την έκπληξή του με το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Ο υπερτυχερός Έλληνας αγόρασε το δελτίο ενόσω ήταν έξω για ψώνια και επέλεξε αριθμούς σημαντικούς για τα παιδιά του, τα αδέλφια του και υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Όπως δήλωσε, αρχικά νόμιζε ότι είχε βρει μόνο 3 αριθμούς, ωστόσο, κάτι του έλεγε πως πρέπει ελέγξει ξανά το δελτίο.

«Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια» δήλωσε ο Γκρέγκορι Τσιάλτας και πρόσθεσε: «Είναι λίγο κλισέ, ακριβώς όπως εκείνη η ταινία (My Big Fat Greek Wedding), αλλά δεν θα το ήθελα αλλιώς. Γι’ αυτό και απευθύνθηκα πρώτος σε αυτούς με αυτήν την απίστευτη είδηση».

Στα σχέδια για τα χρήματα που κέρδισε είναι τα ταξίδια, η εξασφάλιση ότι τα παιδιά του θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, πιθανώς νέα αυτοκίνητα και σπίτια για την οικογένειά του και η προσφορά στην κοινότητα.

Δείτε το βίντεο