Αποζημίωση 6,4 εκατομμυρίων δολαρίων διεκδικεί επιβάτης που γλίστρησε τρέχοντας να προλάβει πτήση

Ένας άνδρας διεκδικεί αποζημίωση ύψους 6,4 εκατομμυρίων δολαρίων, γιατί γλίστρησε και χτύπησε στο κεφάλι του, καθώς έτρεχε σε αεροδρόμιο προκειμένου να προλάβει την πτήση του.

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ο Ελβετός επιχειρηματίας Andreas Wuchner που τραυματίστηκε στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου το 2017.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider ο άνδρας έχασε την πτήση του και αναγκαστηκά θα έπαιρνε την επόμενη. Έτσι, πήγε με έναν συνεργάτη του στα Starbucks και πήραν τέσσερις καφέδες, δύο εσπρέσο και δύο macchiatos, ώστε να περάσει λίγο η ώρα.

Όταν έφτασε η στιγμή να πάνε στην πύλη εισόδου, ο Wuchner άρχισε να περπατάει γρήγορα κρατώντας τους καφέδες στο χέρι. Τότε, πάτησε πάνω σε χυμένο λικέρ και έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Στο δικαστήριο που έγινε το 2021 κέρδισε αποζημίωση ύψους 167.000 δολαρίων, όμως ζήτησε να πάρει περισσότερα χρήματα, θεωρώντας ότι δεν τον κάλυπτε το πρώτο ποσό.

Έκτοτε, διεξάγεται νέα δίκη με τον επιχειρηματία να διεκδικεί 6,4 εκατομμύρια δολάρια, επειδή γλίστρησε και έπεσε στο αεροδρόμιο.

newsbeast.gr