Αναφορά στη συμβολή των γυναικών που εργάζονται σε διάφορα πόστα στη λειτουργία του ΠΑΓΝΗ κάτω από δύσκολες συνθήκες έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Στη σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων σημειώνεται:
“Αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη στην οργανική και διαχειριστική αξία της Γυναίκας, το Νοσοκομείο μας οφείλει την εξαιρετική λειτουργία του κυρίως σε γυναίκες που πέρα από τους ρόλους τους ως συζύγων/μητέρων, αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα τους.
Πέρα από την ηρωική Νοσηλευτική Υπηρεσία, όπου η μεγάλη πλειοψηφία είναι γυναίκες, πέρα από την ισότιμη και ισόποση κατανομή σε όλες τις ειδικότητες στην Ιατρική Υπηρεσία, η Διοικητική μας Υπηρεσία αποτελείται κυρίως από γυναίκες.
Πάνω από το 85% του Διοικητικού Τομέα είναι γυναίκες αλλά και σχεδόν το 75% προϊσταμένων διοικητικών θέσεων, αναδεικνύοντας στην πράξη την αξία τους.
Για όλες τις Γυναίκες, σε όλα τα πόστα, από την Διοικητική Διευθύντρια, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας μέχρι και την βοηθό θαλάμου και των εργαζομένων καθαριότητας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε”.