κρούσματα

Ανησυχία προκαλούν στους ειδικούς οι θάνατοι νέων ανθρώπων από κοροναϊό.

Τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ σχετικά με το ακριβές ποσοστό νεαρών ηλικιών που νόσησαν από κοροναϊό και απεβίωσαν τρομάζουν, και δείχνουν ότι πονεαρότερες ηλικίες δεν είναι άτρωτες στην πανδημία αφού από την έναρξή της, 115 άτομα ηλικίας 18-39 ετών έχασαν τη ζωή τους.

Μάλιστα τρεις εξαυτών πέθαναν εντός του τελευταίου εικοσιτετραώρου, ενώ στους 12 ανέρχονται όσοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Ανεμβολίαστη ήταν η 34χρονη από την Αγία Μονή Τρικάλων, που χθες το πρωί κατέληξε στο νοσοκομείο της πόλης, εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών που δημιουργήθηκαν στον οργανισμό της από την Covid-19.

Η νεαρή κοπέλα είχε επισκεφθεί εξωτερικό γιατρό, ο οποίος της είχε συστήσει ειδική φαρμακευτική αγωγή την οποία δεν ακολουθούσε.

Θάνατος 49χρονου στο Ηράκλειο

Επίσης, την τελευταία του πνοή άφησε χθες στο Βενιζέλειο άνδρας 49 ετών ο οποίος είχε προσβληθεί από κοροναϊό.

Ηταν παχύσαρκος, δεν είχε εμβολιαστεί και πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια.