Το «Taste Atlas», ο δημοφιλής διεθνής γαστρονομικός οδηγός που καταπιάνεται με φαγητά και εδέσματα από όλες τις κουζίνες και όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, αποφάσισε να δώσει την δική του κριτική για ένα από τα χαρακτηριστικότερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, τα κεφτεδάκια.
Σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο X (πρώην Τwitter) ασχολήθηκε με τα κεφτεδάκια και τα βαθμολόγησε με 4,3 αστέρια με άριστα το 5.
«Γευστικά, αφράτα και τρυφερά, τα κεφτεδάκια είναι ελληνικοί κεφτέδες κρέατος που παρασκευάζονται από ένα μείγμα κιμά χοιρινού και βοδινού κρέατος, αυγά, μπαγιάτικο ψωμί ή τριμμένη φρυγανιά και καρυκεύματα όπως άνηθο, πιπέρι, μαϊντανό και ρίγανη. Το μείγμα στη συνέχεια πλάθεται σε μικρές μπάλες που στη συνέχεια τηγανίζεται σε ελαιόλαδο.
Το στρογγυλό τους σχήμα τα καθιστά ιδανικά για τα δημοφιλή ελληνικά πικνίκ, όπου τα κεφτεδάκια καταναλώνονται ως σνακ, αλλά μπορούν επίσης να καταναλωθούν ως ορεκτικό ή ως κυρίως πιάτο. Συνιστάται να προσθέσετε στα κεφτεδάκια λίγο βούτυρο και λίγο χυμό λεμονιού για επιπλέον γεύση», γράφει χαρακτηριστικά ο γαστρονομικός οδηγός.