Ζωή Κωνσταντοπούλου: Aρνήθηκε να μιλήσει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει επίθεση σε Κασσελάκη

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της κ. Κωνσταντοπούλου, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απαντά με πρόσκληση στους ανθρώπους της Αριστεράς και τους πολίτες, ενώ επιτίθεται στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με έναν αρχηγό που δεν πιστεύει ούτε στην οργανωτική δομή του ούτε στα στελέχη του, έναν αρχηγό που ούτως ή άλλως δεν έχει σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες.

Αναλυτικά  η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Δέχτηκα πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για να μιλήσω στο Συνέδριο.

Προφανώς δέχτηκα πρόσκληση από τον κ. Στέφανο Κασσελάκη, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με έναν αρχηγό που δεν πιστεύει ούτε στην οργανωτική δομή του ούτε στα στελέχη του και με στελέχη, που δεν πιστεύουν στον αρχηγό τους. Έναν αρχηγό που ούτως ή άλλως δεν έχει σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια ξεκίνησε τον κατήφορο από το ’15 που πρόδωσε όλα τα όνειρα της παλλόμενης τότε Ελληνικής Κοινωνίας απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας μας. Αλλά και των κοινωνιών και των κινημάτων σε όλο τον κόσμο, που κοίταζαν την Ελλάδα με ελπίδα!

 Και τώρα ήρθε η ώρα του εκκωφαντικού κρότου της πτώσης.

Δεν πρόκειται να παραστώ σε αυτό το μεταλλαγμένο κόμμα, όσο κι αν με πονάνε οι αγώνες που έδωσα για την Αριστερά μέσα από αυτό, μέχρι που το άφησα, ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Δεν πρόκειται να συμμετέχω σε καμμία επικοινωνιακή κίνηση, εντυπωσιασμού και κενών εντυπώσεων και λόγων.

 Συνεχίζουμε τους αγώνες μας, τους καθαρούς αγώνες μας, μέσα και έξω από τη Βουλή, δίπλα σε κάθε πολίτη, υπερασπιζόμενοι την κοινωνία, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, με πράξεις.

Και καλούμε όλους τους ανθρώπους της Αριστεράς να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της Πλεύσης Ελευθερίας.

Τους καλούμε κοντά μας, να συνεχίσουμε μαζί, να προσπαθήσουμε και να δημιουργήσουμε, όλα όσα ονειρευτήκαμε. 
Σας περιμένουμε στην Πλεύση Ελευθερίας, να το κάνουμε πράξη μαζί».