Χριστούγεννα 2025: Ο Παναγιώτης Ραφαήλ λέει τα κάλαντα και μας εύχεται «χρόνια πολλά»

Με τη γλυκιά του φωνή, ένα πλατύ χαμόγελο και μια αγκαλιά γεμάτη συναίσθημα, ο Παναγιώτης Ραφαήλ είπε φέτος τα κάλαντα, στέλνοντας θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Έξι χρόνια μετά τη σωτήρια γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία – που η οικογένειά του αποκαλεί «δεύτερα γενέθλια» – μεγαλώνει όπως κάθε παιδί της ηλικίας του: πηγαίνει στη Β’ Δημοτικού, παίζει με φίλους και γεμίζει το σπίτι με χαρά. Κάθε του λέξη και χαμόγελο αντανακλά τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας που πριν από χρόνια του έδωσε την ευκαιρία να ζει την καθημερινότητα όπως όλα τα παιδιά.

Το βίντεο με τα κάλαντα συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Ο Παναγιώτης Ραφαήλ λέει τα κάλαντα και σας στέλνει μια μεγάλη αγκαλιά. Καλά Χριστούγεννα! Με υγεία και χαμόγελα».

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο Παναγιώτης Ραφαήλ δεν λέει μόνο τα κάλαντα. Μας θυμίζει τι σημαίνει ελπίδα, δύναμη και ζωή. Η ευχή του είναι γεμάτη καρδιά, υγεία, φως και χαμόγελα.

Δείτε το video