Ροή ειδήσεων
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2025
Γιορτάζουν: Αρριανός, Λεύκιος, Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδαμάντιος, Εύα, Δαβίδ, Δαν, Δεβόρα, Εσθήρ, Μελχισεδέχ, Νώε, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Ρούμπεν, Σάρα, Ισαάκ, Ιώβ, Αιθάν
15°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Χιόνια και στα ορεινά της Αχαϊας

Από νωρίς το πρωί χιονίζει στην περιοχή του Μεγάλου Σπηλαίου, ενώ χιονοπτώσεις σημειώνονται και στις περιοχές Κουνινά και Άνω Διακοπτό Αιγιαλείας.

Οι νιφάδες χιονιού έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε πολλά σημεία στα ανατολικά του νομού, που βρίσκονται πάνω από το 650 μέτρα υψόμετρο.

Σύμφωνα με την Τροχαία, σε ολόκληρο το ορεινό οδικό δίκτυο είναι απαραίτητο οι οδηγοί να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, ενώ μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων εργάζονται συνεχώς για να μην κλείσουν οι δρόμοι.

Στα πεδινά τμήματα του νόμου και στις παραθαλάσσιες περιοχές επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και θυελλώδεις άνεμοι, χωρίς επίσης να έχουν αναφερθεί προβλήματα ή ζημίες.