Χειροπέδες στην ασκούμενη δικηγόρο που κατήγγειλε γνωστό ποινικολόγο – Της έκανε μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον γνωστό ποινικολόγο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Ο 70χρονος ποινικολόγος κατέθεσε σε βάρος της μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, η οποία συνιστά κακούργημα, μετά τα ερωτικού κα προσωπικού περιεχομένου μηνύματα που έδειξε η μηνυθείσα στον τηλεοπτικό αέρα.

Ειδικότερα, η 43χρονη είχε αναφέρει: «Υπήρχε γκρίνια γιατί δεν περνούσα καλά ούτε σε προσωπικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είχαμε επικοινωνήσει ότι θα πάμε στο γήπεδο. Αφού έχω διαμαρτυρηθεί ότι μόνο τον εαυτό του σκέφτεται, έρχεται με παίρνει από το σπίτι μου και πάμε στον αγώνα. Σχεδόν δεν μιλιόμασταν! Φεύγουμε από τον πρώτο αγώνα και πάμε στον δεύτερο. Προσπαθώ να του εξηγήσω τι δεν πάει σωστά στην επαγγελματική σχέση.

Αφού του εξηγώ ότι έχω καταλήξει ένα δουλάκι, μου λέει “είσαι η μεγαλύτερη που υπάρχει. Που ήσουν ένα δικηγορικό τίποτα και σε τίμησα”. Οπότε ευθαρσώς του είπα “δεν σε χάλασε κιόλας”. Σηκώνει το χέρι του, με κοπανάει κανονικότατα. Κάποια στιγμή φτάνουμε στο γήπεδο αφού είχα κοπανηθεί αρκετές φορές. Τρώω ξύλο κανονικότατα, δεν αντιδράω καθόλου. Λόγω ηλικίας το υπομένω στωικά. Αν κάνω το λάθος και τον ακουμπήσω θα βρεθώ άσχημα μπλεγμένη. Παρκάρει το αυτοκίνητο, μου κοπανάει κανά δυο ακόμη και με τραβάει από την αριστερή πλευρά της κεφαλής μου. Πηγαίνει κοντοστέκεται σε ένα παγκάκι, ειδοποιεί κάποιον πιθανότατα τον αδερφό του. Η δε νύφη του δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα.

Μετά σηκώνω το τηλέφωνό μου να καλέσω αστυνομία. Και σηκώνεται και φεύγει. Έρχεται η αστυνομία, βγαίνει ο αδερφός του έξω, προσπαθεί να παρεμποδίσει το έργο της αστυνομίας. Με έκανε ρεζίλι κι άλλο στον κόσμο. Καταγράφει η αστυνομία το συμβάν, ο αστυνομικός παρατηρεί ότι έχω μώλωπες και περιμένουμε να έρθει το περιπολικό. Πηγαίναμε αρχικά στο τοπικό τμήμα που δεν υπάρχει αρμόδιος να γίνει η διαδικασία. Μεταφερόμαστε στο ΑΤ του Πειραιά. Δεν υπήρχε δυνατότητα να με εξετάσει ο ιατροδικαστής. Πηγαίνω την επόμενη ημέρα και εξετάζομαι κανονικά που συνέταξε και το πόρισμα».

Η 43χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο, Τρίτη.