Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση με το βρέφος που πέταξε στα σκουπίδια το ζεύγος Νεπαλέζων στη Βραυρώνα, καθώς, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του, το παιδί τους γεννήθηκε ζωντανό!

Με βάση την αναπάντεχη αυτή εξέλιξη, ο 24χρονος και η 30χρονη με καταγωγή από το Νεπάλ, οι οποίοι και βρίσκονται υπό κράτηση, θα δικαστούν για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live news», απομένουν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις, ενώ, πλέον, οι γονείς του νεογνού καλούνται να ομολογήσουν αν το παιδί τους ήταν ακόμη ζωντανό, όταν το πέταξαν στα σκουπίδια.

«Ο ιατροδικαστής ήταν σίγουρο πως θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Ένα στοιχείο που μπορούμε να έχουμε σε μία τέτοια υπόθεση είναι οι κακώσεις, οι οποίες διακρίνονται σε προθανάτιες ή μεταθανάτιες. Λογικά θα ανευρεθεί και ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος. Αυτό που περιμένει ένας ιατροδικαστής είναι αυτά που είδε με το μάτι να τα επιβεβαιώσει και ιστολογικά. Η νεκροτομία μας δίνει ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ένας ιατροδικαστής μπορεί να καταλάβει την ηλικία του βρέφους», ανέφερε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.