Άγριος καβγάς ξέσπασε μέρα-μεσημέρι στην Αχαρνών μεταξύ δύο οδηγών, με έναν εξ αυτών να βγάζει μαχαίρι.
Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν δύο οδηγοί άρχισαν να έχουν λεκτική αντιπαράθεση κατά πληροφορίες για θέμα προτεραιότητας. Η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο οδηγός μηχανής να χτυπήσει με κράνος τον άλλον οδηγό μέσα στο αυτοκίνητό του.
Στη συνέχεια, μέσα στη μέση του δρόμου πιάστηκαν στα χέρια, με τον οδηγό του ΙΧ να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει τον μοτοσικλετιστή.
Καβγάς με κράνος και μαχαίρι
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν γύρω στις 15:10, στη συμβολή των οδών Νιρβάνα και Αχαρνών, όταν ο 41χρονος μοτοσικλετιστής χτύπησε τον ηλικιωμένο οδηγό αυτοκινήτου με το κράνος. Ο 70χρονος απάντησε τραυματίζοντας τον οδηγό της μηχανής με μαχαίρι.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και συνέλαβαν τους δύο οδηγούς.
Το βίντεο με τον άγριο καβγά στην Αχαρνών
