Μέγαρο Μαξίμου

Το ζήτημα  των υπέρογκων ναύλων των πλοίων που εκτελούν τις ακτοπλοϊκές γραμμές προς τα νησιά, θα εξεταστεί σήμερα  στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέιται το proto thema.gr, έχει συγκληθεί για το πρωί ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να ληφθούν μέτρα εν όψει της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος, εκτός από τους τρεις στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, υπουργούς Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, Σταύρο Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκο, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υφυπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, καθώς και υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς που σχετίζονται με το αντικείμενο. Την Τετάρτη, δε, αναμένεται να κληθούν στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των ακτοπλόων, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους και να αναζητηθούν λύσεις κατά της αισχροκέρδειας με τα εισιτήρια.

Νωρίτερα, χθες το μεσημέρι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει στην τύχη του κανένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό»,

προαναγγέλλοντας σχετική κυβερνητική παρέμβαση.