Τη Δευτέρα, στη μία το μεσημέρι, θα μεταχθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί η 37χρονη μητέρα του παιδιού από τον Κολωνό, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες.
Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται τα όσα της αποδίδονται.
Στο πλευρό της, πάντως, είναι όλα τα παιδιά της, τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν ότι γνώριζε για τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της και εκφράζουν αγωνία για την τύχη της.
Τα πέντε ανήλικα παιδιά, μαζί με την 12χρονη, παραμένουν στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να εξεταστούν από παιδοψυχολόγους και να έχουν την απαραίτητη στήριξη. Το θύμα αναμένεται να προχωρήσει σήμερα σε συμπληρωματική κατάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να πάνε αστυνομικοί στο νοσοκομείο. Τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας ζουν με τη γιαγιά τους.
Εν τω μεταξύ η έρευνα στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται και εξετάζονται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και επικοινωνίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για τουλάχιστον 16 άτομα, που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για να βιάσουν το παιδί.
Εφόσον προκύψουν περαιτέρω στοιχεία και με βάση τις εντολές του ανακριτή θα εκδοθούν σχετικά εντάλματα σύλληψης.