Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε αστικό λεωφορείο επί της λεωφόρου Μαραθώνος.
Ένα άτομο το οποίο σε κατάσταση αμόκ, επέδειξε μαχαίρι στους άλλους επιβάτες και φέρεται να τους απείλησε. Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου ή κάποιος επιβάτης ενημέρωσε την Άμεση Δράση και επιτόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που ακινητοποίησαν το άτομο και του άρπαξαν το μαχαίρι.
Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και θα οδηγηθεί αρχικά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Ο οδηγός του λεωφορείου αμέσως μετά το περιστατικό, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση, ενώ ο άνδρας φέρεται να είναι γνωστός στις αρχές, καθώς έχει απασχολήσει κι άλλη φορά στον παρελθόν.