Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης  Λαμπρινός στην Αγία Τριάδα

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή  για τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη  Λαμπρινό στην Αγία Τριάδα,  την οποία επισκέφθηκε χθες το πρωί συνοδευόμενος από υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να πάει στο  ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ, όπως και στην Ενορία της περιοχής και να μιλήσει με το προσωπικό αλλά και τους ωφελούμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εν συνεχεία συναντήθηκε με κατοίκους της Αγίας Τριάδας και τους ενημέρωσε για τα σημαντικά έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί στην γειτονιά τους, όπως:

– Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών της Αντιδιαβρωτικής Προστασίας του Κόλπου του Δερματά

– Η εξαιρετικά σημαντική έγκριση της μελέτης Ανάπλασης της Αγίας Τριάδας μετά από 15 χρόνια.

– Η  αγορά της Φάμπρικας Ανωγειανάκη από τον Δήμο Ηρακλείου με στόχο την μετατροπή της Πολυχώρο Πολιτισμού.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά: «Η Αγία Τριάδα είναι μια περιοχή με σημαντικά προβλήματα αλλά και μεγάλες προοπτικές. Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας πετύχαμε την έγκριση της μελέτης για την Ανάπλασή της, μετά από πάρα πολλά χρόνια και αυτό ανοίγει τον δρόμο για ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την φυσιογνωμία αυτής της συνοικίας».

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε παράλληλα την πλατεία Σινάνη, συνοδευόμενος από υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών.  Ο Βασίλης Λαμπρινός συνομίλησε σε πολύ καλό κλίμα με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή καθώς και εκείνες που προγραμματίζονται.