Στην άμεση σύλληψη 22χρονου, που κατηγορείται ότι πούλησε τη θανατηφόρα δόση «χαπιού έκσταση» από την οποία έχασε τη ζωή της η 20χρονη, σε πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε σήμερα η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας.
Ο 20χρονος φίλος του θύματος, που συνελήφθη για θανατηφόρα έκθεση, ήταν αυτός που επιβεβαίωσε την ταυτότητα του 22χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικά και ζυγαριά ακριβείας.
Στην απολογία του στην πέμπτη ειδική ανακρίτρια, ο 20χρονος επέμεινε ότι η φίλη του ήθελε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Στο κατηγορητήριο υποδεικνύεται ως αυτός που τα αγόρασε από τον 22χρονο και τα μοιράστηκε με τη φίλη του.
Την ίδια ώρα, οι συγγενείς είπαν σήμερα (13/10) το τελευταίο αντίο στην 20χρονη, ενώ ο συνομήλικος φίλος της αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα.
