ο βουλευτής Ηρακλείου με Το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης. 

Την ξεκάθαρη δήλωση πως θα παραιτηθεί εφόσον το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε σε όλους τους τόνους ο βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης.

Με αφορμή τη γενικότερη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από τα θέματα, ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι, έκανε σαφές ότι οι δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για το γεγονός πως το κόμμα δεν αλλάζει άποψη με το «όπου φυσάει ο άνεμος» είναι καθησυχαστικές αφενός και προς όφελος του εθνικού συμφέροντος αφετέρου.

Ο Σπύρος Δανέλλης σχολιάζοντας επίσης τις δηλώσεις Ζάεφ, τόνισε πως η «η αναδίπλωση της πλευράς της FYROM και οι παρεμβάσεις του διεθνούς παράγοντα στις δηλώσεις Ζάεφ, δείχνει ότι λειτουργεί το σύστημα».

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και για να κρατήσουμε τη σοβαρότητά μας» ανέφερε ο κ. Δανέλλης για να προσθέσει:

«Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει στάση το Ποτάμι. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα με το εθνικό συμφέρον. Θα ψηφίσω τη Συμφωνία. Αν το Ποτάμι κρατήσει άλλη στάση, βέβαια θα φύγω. Φύγαμε από το ΚΙΝΑΛ, επειδή εκεί διαφωνήσαμε στο Μακεδονικό. Τι θα κάνουμε τώρα, θα δικαιώσουμε τη Φώφη. Αν υπάρξει συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία, όχι δεν θα κατέβω φυσικά».