Στην Κύπρο, παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, η τελετή ονοματοδοσίας του πρώτου AIRBUS A321neo της Sky Εxpress.
Η SKY express είναι η 100% ελληνική και διπλά βραβευμένη στην Ευρώπη αεροπορική εταιρεία με δύο κορυφαία ευρωπαϊκά βραβεία ERA από την European Regions Airline Association, για το αξιοσημείωτο έργο της στην αριστεία και την καινοτομία.
Αυτή η διαφορετική προσέγγιση στο ταξίδι αναγνωρίζεται κι επιβραβεύεται διαρκώς από το επιβατικό κοινό, που την επιλέγει για να ταξιδέψει και κατά την περίοδο των εορτών.
Σύμφωνα με στοιχεία της SKY express, υπάρχει αυξημένη πληρότητα στις πτήσεις της για τους 11 διεθνείς προορισμούς που εξυπηρετεί όλο το χρόνο –Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Μιλάνο, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσσελντορφ, Βαρσοβία και Σόφια. Ακόμα και στους τρεις νέους προορισμούς της Φρανκφούρτης, του Ντίσσελντορφ και της Βαρσοβίας που η SKY express ενέταξε στα τέλη Οκτωβρίου στο πτητικό της πρόγραμμα, η ανταπόκριση του επιβατικού κοινού είναι εντυπωσιακή.
Προκειμένου να καλύψει την πολύ αυξημένη ζήτηση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προς τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η SKY express έχει προσθέσει στο πτητικό της πρόγραμμα επιπλέον πτήσεις και περισσότερες από 11.000 νέες θέσεις σε προορισμούς όπως το Παρίσι, η Βιέννη, η Βουδαπέστη, η Πράγα και η Μπρατισλάβα.