Σήμερα το πρωί αποχαιρέτησαν τον Σταύρο Γεωργίου συγγενείς και φίλοι.
Συγκεκριμένα, σήμερα στο Γ’ Κοιμητήριο Αθηνών στη Νίκαια τελέστηκ η κηδεία του 73χρονου δικηγόρου που δολοφονήθηκε άγρια το βράδυ της Τρίτης στο γραφείο του.
Στην κηδεία βρέθηκαν και οι δύο κόρες του, που ήταν και οι πρώτες που εντόπισαν τον ποινικολόγο νεκρό στο γραφείο του επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου.
Στο Γ’ Κοιμητήριο Νικαίας βρέθηκε και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που δήλωσε: «να σεβαστούμε τα δύο παιδιά που είχαν την ατυχία μέσα σε έξι μήνες να χάσουν τη γιαγιά τους και τον πατέρα τους. Τον Σταύρο τον γνώριζα εδώ και 20 χρόνια, όταν είχαμε συνεργαστεί στην υπόθεση του Αλεξ».
«Έχουμε έναν θάνατο κάτω από εξαιρετικά τραγικές συνθήκες, πιστεύω ότι θα διερευνηθούν περισσότερο όσα συνέβησαν και η θλίψη είναι για όλους μας δεδομένη» δήλωσε από τη μεριά του ο δικηγόρος Περικλής Σταυριανάκης.
