Ροή ειδήσεων
Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2025
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
23°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Συνελήφθη οδηγός μηχανής στη Ρόδο που έτρεχε με 200 χλμ. την ώρα

Στη σύλληψη ενός οδηγού μηχανής, που έτρεχε για ιλιγγιώδη ταχύτητα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τον ANT1, τον Ιούλιο, άνδρες της ΕΛΑΣ επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα. Τότε ξεκίνησε η καταδίωξη, που διήρκεσε περίπου 25 λεπτά και ο οδηγός της μηχανής έφτασε έως τα 200 χιλιόμετρα την ώρα, περνώντας με φανάρια με κόκκινο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Τελικά, σταμάτησε η καταδίωξη όταν αστυνομικοί έκριναν πως υπήρχε ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου.

Ωστόσο, αναζήτησαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας και τελικά ταυτοποίησαν τον οδηγό. Το Σάββατο (30/8) μετέβησαν στο σπίτι του, όπου τον συνέλαβαν, αν και αρχικά ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει.

Δείτε το βίντεο: