Σύμη: Νεκρός βρέθηκε ο παρουσιαστής του BBC

Σε βραχώδη περιοχή της παραλίας της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC στη Σύμη, βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ, έπειτα από πέντε μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκες μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.


Ο φράχτης που βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ

Σε συμπληρωματική κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές, η σύζυγος του παρουσιαστή Κλερ, ο παρουσιαστής όταν εξαφανίστηκε κρατούσε χακί σακίδιο, ένα νερό, το πορτοφόλι του και φορούσε ένα απλό ρολόι.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε στεριά και θάλασσα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, καθώς από οπτικά ντοκουμέντα που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές, φαινόταν ο Μάικλ Μόσλεϊ να έχει περάσει το στενό μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία του Αγίου Νικολάου, περίπου 30 λεπτά αφότου έφυγε μόνος του από την παραλία που είχε επισκεφθεί με τη σύζυγό του.

Τα νέα βίντεο κατέγραφαν τον παρουσιαστή αφού πέρασε από το Πέδι να έχει κατεύθυνση προς την Αγία Μαρίνα και όχι προς τον Γιαλό.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr, in.gr