Συγκλονίζει η μητέρα της  Έμμας για την παράσυρση στη Λεωφόρο Αθηνών: «Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο»

Η εγκληματική αδιαφορία στη λεωφόρο Αθηνών με την 17χρονη, που παρασύρθηκε από Ι.Χ. και έμεινε αιμόφυρτη και αβοήθητη στην άσφαλτο για τουλάχιστον 10 λεπτά, ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση της Εμμάς, το 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της, Κέλλυ Καμπάκη, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για την υπόθεση παράσυρσης της 17χρονης στην Λεωφόρο Αθηνών και εξέφρασε την οργή της.

«Όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, απλώς εγώ συνδέομαι λίγο παραπάνω λόγω ότι το έζησα. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μην δω το βίντεο, όπως δεν έχω δει τις φωτογραφίες από το δικό μας τροχαίο. Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω; Δεν ξέρω. Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο κάτω στο δρόμο κι απλά να τον προσπερνάς. Αν ακούει ένας εισαγγελέας θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που προσπέρασαν το κορίτσι να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου. Μπορεί να μην το προκάλεσαν, αλλά με τον τρόπο τους συνέβαλαν αυτό το κορίτσι αυτή τη στιγμή να παλεύει για τη ζωή του, με πολύ λιγότερες πιθανότητες για να ζήσει», εξήγησε.

«Δεν μπορώ να το διανοηθώ»

Όπως εξήγησε, πριν δύο μέρες το φιλοζωικό της πόλης της ανέβασε στο διαδίκτυο μια πληροφορία ότι χτυπήθηκε στο δρόμο ένα γατάκι. Ήταν ζωντανό και δεν μπορούσε να κουνηθεί. «Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα να πάω να πάρω το γατάκι να το μεταφέρω στον κτηνίατρο. Οχι να μην σταματήσουμε σε έναν άνθρωπο που τον βλέπουμε μπροστά μας. Είναι τραγικό. Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό το πράγμα», επισήμανε.

Τόνισε πως «όλα ξεκινούν από το σπίτι, από τις αξίες που δίνουμε στα παιδιά μας, από το πως τα μεγαλώνουμε… Να δίνουν αξία σε κάθε ψυχή». Έτσι, κατέληξε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα ακόμη και αν αυστηροποιηθούν οι ποινές.