Σερβιτόρος μαχαίρωσε το αφεντικό του στη Σκιάθο

Ένας 35χρονος από χωριό της Φθιώτιδας, που αντιμετωπίζει προβλήματα συμπεριφοράς, τραυμάτισε τον εργοδότη του στην κοιλιά με ένα μαχαίρι στη Σκιάθο καθώς ο τελευταίος δεν του επέτρεψε ν’ ανοίξει τη βαλίτσα ενός 35χρονου με τον οποίο συγκατοικούσαν σε ένα δωμάτιο, εργαζόμενοι στην επιχείρηση του θύματος.

Ο τραυματίας, ευτυχώς, δεν υπέστη σοβαρή ζημιά σε ζωτικό όργανο και αναρρώνει στο σπίτι του μετά από συρραφή του τραύματος στο Κέντρο Υγείας. Ο δράστης, πανικόβλητος, πέταξε το μαχαίρι, αλλά συνελήφθη από την Αστυνομία προχθές αφού έγινε αντιληπτός από περαστικούς.

Ο 35χρονος δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δεν αποδέχθηκε οτι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 9 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, από την οποία θα εκτίσει τέσσερις μήνες.

Στη δίκη, ο αδελφός του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα μετά από ατύχημα πριν από 10 χρόνια, ενώ ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη και ανέφερε ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει το θύμα. Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο που αποτελεί για το κοινωνικό σύνολο.

Πηγή: ertnews.gr