Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος της 59χρονης στον Εύοσμο: Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος της 59χρονης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής επιβεβαιώνεται το αρχικό σενάριο του στραγγαλισμού που έγινε με το λουρί της τσάντας το οποίο ήταν περασμένο σφιχτά στο λαιμό της άτυχης γυναίκας.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έφερε κι ένα χτύπημα στο μάτι, πιθανόν από μπουνιά που δέχτηκε ενώ λήφθηκε και δείγμα από τα νύχια της προκειμένου να γίνει εξέταση DNA.

Οι αστυνομικοί που βρήκαν τη νεκρή γυναίκα χτες το απόγευμα εντός της οικίας της βρήκαν μόνο το κινητό της τηλέφωνο το οποίο και εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου οι Αρχές να καταφέρουν να αντλήσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν από αυτό.

Το χρονικό

Η 59χρονη βρέθηκε νεκρή χτες το απόγευμα μέσα στο σπίτι της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ενώ το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές του protothema.gr η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη.

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο ενώ οι αστυνομικοί δεν βρήκαν την τσάντα της και το πορτοφόλι της 59χρονης ούτε όμως και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε, όπως ανέφεραν συγγενικά της πρόσωπα, στο λαιμό και ένα ρολόι χειρός.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει από την πρώτη στιγμή η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr