Σε Ιατρικό Σύλλογο και Χριστομιχάλη Ξυλούρη ο Καραμαλάκης

Επίσκεψη στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου πραγματοποίησε ο Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Στη συνάντηση έλαβαν μέρος από την πλευρά του Ιατρικού Συλλόγου ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πατριανάκος, ο γραμματέας Νικόλαος Λαθουράκης, και τα μέλη Δημήτριος Κουναλάκης και Εμμανουήλ Φουκαράκης. Όπως τονίστηκε, η συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου με το Δήμο Ηρακλείου είναι κομβικής σημασίας, ενώ έχει ήδη υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την πλευρά του ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, ο 4ος μεγαλύτερος στην Ελλάδα, ανέφερε στον Μιχάλη Καραμαλάκη πως βρίσκεται δίπλα στο Δήμο και σε κάθε προσπάθεια προς όφελος της υγείας των πολιτών. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Αλέξανδρος Πατριανάκος ακόμη πρότεινε την από κοινού δημιουργία ενός σχεδίου δράσης για την πολιτική προστασία σε περίπτωση που παραστεί έκτακτη ανάγκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιπροσθέτως τονίστηκαν οι ελλείψεις που υπάρχουν στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας στο Ηράκλειο.

Με το πέρας της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να υπάρχει κοινή θέση και ταύτιση απόψεων με έναν από τους μεγαλύτερους ιατρικούς Συλλόγους της χώρας. Η αλληλοβοήθεια, και η συμπόρευση είναι απαραίτητη».

Στο επίκεντρο του σχεδιασμού Καραμαλάκη η Χριστομιχάλη Ξυλούρη

Στο τέταρτο Δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη βρέθηκε, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Σε Ιατρικό Σύλλογο και Χριστομιχάλη Ξυλούρη ο Καραμαλάκης
«Η πολιτική δε πρέπει να είναι επάγγελμα
Ο Μιχάλης Καραμαλάκης αγκαλιάστηκε από κατοίκους και επιχειρηματίες, οι οποίοι έσπευσαν να του ευχηθούν «καλή δύναμη» στον προεκλογικό του αγώνα.  Όπως ανέφεραν, όσοι ζουν και δραστηριοποιούνται στη οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη, είναι επιτακτική ανάγκη η εκπόνηση ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού που θα έχει ως βάση την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της περιοχής. Όπως ανέφεραν μεταξύ άλλων αντιμετωπίζουν προβλήματα με την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, την έλλειψη φωτισμού και την έλλειψη αγωγών ομβρίων υδάτων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης στο πλαίσιο της περιοδείας στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη βρέθηκε και στις ΕΠΑΣ & ΙΕΚ ΔΥΠΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (σχολές ΟΑΕΔ) όπου συνομίλησε με τη Διοίκηση αλλά και τους μαθητές και τις μαθήτριες.  Μετά την περιοδεία του στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» δήλωσε:

«Ακούμε με προσοχή όλα τα αιτήματα των πολιτών, απ’ άκρη σε άκρη του δήμου Ηρακλείου και τα καταγράφουμε προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσες λύσεις. Τα προβλήματα που εντοπίζονται στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη, σε σπίτια αλλά και επιχειρήσεις, δεν είναι καινούργια. Χρόνια τώρα, οι δημότες ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση. Γι’ αυτό ζητούμε την ψήφο εμπιστοσύνης τους στις εκλογές που ολοένα και πλησιάζουν.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει στοχευμένες παρεμβάσεις σε κάθε μία από τις γειτονιές του δήμου μας. Από την επομένη κιόλας των εκλογών, εφόσον οι δημότες επιλέξουν το δικό μας πρόγραμμα και σχεδιασμό, θα δουν την πόλη να αλλάζει και να βελτιώνεται».