Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κλείνει 80 χρόνια ενημέρωσης και ιστορίας, 1946-2026

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Είναι σε προχωρημένη σήψη, φορούσε σορτσάκι

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/7) στην Κυψέλη, όταν εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ευελπίδων. Από την έρευνα της ΕΛΑΣ προέκυψε πως εντός βρισκόταν σορός γυναίκας η οποία ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Τη βαλίτσα εντόπισε ένας άστεγος, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό της βρισκόταν η σορός της γυναίκας σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φορούσε σορτσάκι.

Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες έρευνες και να συλλεχθούν στοιχεία από τα εγκληματολογικά συνεργεία, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα δώσει απαντήσεις για την ταυτότητα της γυναίκας, τον χρόνο θανάτου και τα ακριβή αίτια.

ΠΗΓΗ: protothema.gr