Ψυχικό: Έως και 100.000 ευρώ το συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου

Μέχρι και 100.000 ευρώ είναι πιθανόν να στοίχισε το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του πενηντατετράχρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «Mega» από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, το συγκεκριμένο ποσό δεν ανταποκρίνεται στον βαθμό δυσκολίας της δολοφονίας, αλλά στο διακύβευμα της αντιδικίας, που πυροδότησε και την κατάσταση που επικρατεί στη Μύκονο.

Οι κινήσεις του σαραντατετράχρονου μετά τη δολοφονία

Την ίδια ώρα δύο νέα βίντεο από τη διαδρομή που ακολούθησε ο εκτελεστής του τοπογράφου στο Ψυχικό τη βραδιά της δολοφονίας βλέπουν το «φως της δημοσιότητας».

Το ένα βίντεο είναι από κάμερα στη Λεωφόρο Κηφισίας και τον δείχνει να κατευθύνεται προς το σημείο, όπου θα διαπράξει τη δολοφονία. Στο δεύτερο φαίνεται ως «ωραίος Τζωρτζ» σε έναν δρόμο στο Μαρούσι, την ώρα που κατευθύνεται στο γκαράζ, όπου θα αλλάξει μηχανές, για να διαφύγει από την περιοχή.

Οι Αρχές κατάφεραν να συνδέσουν τον δράστη με το έγκλημα από τους χρόνους άφιξης και αναχώρησης από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Παναγιώτης Στάθης.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι ενώ γνωρίζει ότι πρόκειται για σημεία που έχουν πολλές κάμερες, δείχνει να αδιαφορεί, καθώς έχει τη σιγουριά ότι οι πινακίδες είναι πλαστές και αντίστοιχες, όμως, σε ίδιου τύπου και ίδιου χρώματος μηχανή.

Ο σαραντατετράχρονος θα οδηγηθεί την Πέμπτη 11/7 στις δικαστικές αρχές και συγκεκριμένα στον ανακριτή, για να απολογηθεί, ενώ συνεχίζει να κρατά την ίδια σκληρή στάση και να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπερασπιστική του γραμμή με τον δικηγόρο του είναι να αρνηθεί τα πάντα και κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.