Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για ενδοοικογενειακή απειλή

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στο δημοσιογράφο που φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Σχετικά με πράξεις που δεν αφορούν σε αυτόφωρο, αλλά είναι προγενέστερες και στρέφονται κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 30χρονη δημοσιογράφος προτού φτάσει στο ΚΑΤ, έχοντας κατάγματα στο πρόσωπο, είχε διαπληκτιστεί με τον δημοσιογράφο στο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως μετά το νοσοκομείο, η δημοσιογράφος πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, τονίζοντας ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της, ο οποίος την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι η δημοσιογράφος δέχθηκε πολλές μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσει όλο το κόκαλο στη μία πλευρά του κεφαλιού της. Τη δημοσιογράφο εξέτασαν γιατροί ξανά και έτσι έλαβε βεβαίωση για τα τραύματά της.

Έτσι, οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλαβαν τον δημοσιογράφο στον Πειραιά.