επαγγελματικό μασάζ
Ο 36χρονος ισχυρίζεται ότι δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα (φωτό αρχείου)

Μανισμένος… εμφανίστηκε ενώπιον ανακριτικής Αρχής 36χρονος Κρητικός, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή της κατοχής. Ο 36χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί επειδή βρέθηκε να έχει κρύψει στις κάλτσες του τέσσερις δόσεις κοκαΐνης, δεν έκρυψε τη δυσφορία του για όλη την ταλαιπωρία που έχει περάσει. «Καλά, θα με δικάσετε κιόλας;» φέρεται να ρώτησε εκνευρισμένος, αφού αφηγήθηκε χαρτί και καλαμάρι τι έχει τραβήξει.

Αν και σπανίως, όπως ισχυρίστηκε, κάνει χρήση ναρκωτικών, φέρεται να παραδέχτηκε ότι μία φορά που δοκίμασε κοκαΐνη, αναστήθηκε σεξουαλικά και αυτό τον ενθουσίασε σε τέτοιο βαθμό, που αποφάσισε να αγοράσει μία μικροποσότητα. Ο φίλος του που μεσολάβησε για την αγοραπωλησία τού εξήγησε ότι δεν μπορούσε να πάρει μία μόνο δόση.

Το κατώτατο όριο ήταν να πληρώσει τέσσερις δόσεις και να πάρει τη μία δώρο. Όπως και έγινε. Ο 36χρονος έκανε αμέσως χρήση της μίας δόσης και τις άλλες τέσσερις τις έκρυψε στις κάλτσες. Νιώθοντας «ετοιμοπόλεμος», έσπευσε να προπληρώσει ερωτικό μασάζ, όμως τελικά έμεινε με την όρεξη, αφού συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται στη διάρκεια του ελέγχου να αποκάλυψε ότι είχε κρύψει τα ναρκωτικά στις κάλτσες.

Το φυσούσε όμως και δεν κρύωνε που πλήρωσε τόσα λεφτά και σεξ δεν έκανε. Και δεν φθάνει που έμεινε στον…. άσο, βρέθηκε και κατηγορούμενος. «Θα με δικάσετε κιόλας;» διαμαρτυρήθηκε. Τελικά ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου.