Πέθανε ο ηθοποιός ο Γιώργος Σμπυράκης

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Σμπυράκης: «Εντελώς ξαφνικά, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του», γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μέσα από τη νέα του ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε πως έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Σμπυράκης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια ακόμη απώλεια, αυτή της Σεσίλιας Παπάζογλου η οποία πέθανε σε ηλικία 96 ετών.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Σήμερα δυστυχώς είχαμε και πάλι άσχημα νέα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο με δυο αποχωρήσεις.

Ο αγαπημένος φίλος και άξιος συνάδελφος ο Γιώργος Σμπυράκης της γενιάς μας έφυγε εντελώς ξαφνικά δου μέρες μετά τα γενέθλιά του. Υπηρέτησε με αγάπη το θέατρο, αρχικά με τον θίασο ΚΑΘΡΕΠΤΗ της Πέπης Οικονομοπούλου και μετά στο ΚΘΒΕ…

Και η 96χρονη Σεσίλια Παπάζογλου -Φορστ με την μακρά ιστορία , αφού διασώθηκε από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου είχε εγκλειστεί με τον Αυστριακό κομμουνιστή πατέρα της κι έφθασε πεζή στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου εντάχθηκε στους νεανικούς περιοδεύοντες θιάσους..

Εκεί γνώρισε τον Γιάννη Δαλλιανίδη, την Μάρθα Καραγιάννη κι υπήρξε το πρώτο κορίτσι του Κώστα Βουτσά που τους ξαναέφερα σε επαφή 60 χρόνια μετά και συνδέθηκαν ξανά με μεγάλη αγάπη. Η Σεσίλια ήταν μεγάλη ευεργέτης του ΤΑΣΕΗ κι υπέροχη γυναίκα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.