Πάτρα:  Διαψεύδει ο πατέρας του 15χρονου τον ξυλοδαρμό του επειδή είναι gay

Σκευωρία της πρώην συζύγου του σε βάρος του, καταγγέλλει ο πατέρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 15χρονο γιο του στην Πάτρα, όταν το παιδί του αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μάλωσε με τον γιο του αλλά δεν τον χτύπησε και ισχυρίστηκε ότι η αιτία του καβγά μεταξύ τους ήταν άλλη.

“Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται είναι ψέματα! Εγώ με τον γιο μου είμαι μια χαρά, δεν μπορούσα δηλαδή να έχω μια παρεξήγηση με το γιο μου; Αυτό το ξέρουμε εμείς δύο χρόνια τώρα, τρία, ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος, αυτό το έχουμε αποδεχτεί και γι’ αυτό και τον προστάτευα. Το ξέρουμε αυτό, ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος, δεν τσακωθήκαμε γι’ αυτό τον λόγο, αυτά είναι όλα ψέματα! Εμείς τσακωθήκαμε για άλλο λόγο.

Του είπα ότι, λοιπόν, δεν μπορείς στο σπίτι, να βγαίνει και να μπαίνει ό,τι ώρα θέλει, ειδικά βραδινές ώρες. Αυτός είχε μπλέξει με κάτι παρέες… Αν ίσχυαν αυτά και είχαν γίνει τέτοια πράγματα, τόσο πολύ σοβαρά, εγώ θα έπρεπε να ήμουν φυλακή, τώρα, αυτή την στιγμή. Εγώ είμαι έξω και απολαμβάνω το μπανάκι μου σήμερα στη θάλασσα. Πώς θα μπορούσα εγώ να είχα κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί μου και να βγαίνω έξω και να κάνω αυτά τα πράγματα;” δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

“Μετά το περιστατικό δεν μίλησα με τον γιο μου, προσπάθησα να μιλήσω, δεν τον αφήνουν να μου μιλήσει, δεν τον αφήνουν! Και ο γιος μου τώρα δεν θέλει, ενώ του είπα να έρθει στο σπίτι, δεν τον αφήνουν λέει να γυρίσει σπίτι μην τον κακοποιήσω ξανά. Δεν ξέρω από εκεί και πέρα, τι θα γίνει… Από το 2019 τον πάω σε ψυχολόγο. Αν θα βλέπατε το παιδί, θα καταλαβαίνατε, μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Όμως παρόλα αυτά, εγώ το παιδί μου το πήγαινα στις αρμόδιες Υπηρεσίες, μήπως μπορέσω και το σώσω. Όμως, δυστυχώς, το φέρω και βαρέως, δεν μπόρεσα να τα καταφέρω” πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, ανέφερε ότι το 15χρονο αγόρι υφίσταται bullying από συμμαθητές του στο σχολείο.

“Δεν ξέρω τώρα γιατί, για ποιους λόγους, η φύση του προφανώς, η φύση του φταίει. Από τότε που έχω χωρίσει με την πρώην σύντροφό μου, το παιδί είχε αυτές τις τάσεις. Δεν είχαμε κανένα θέμα ως προς αυτό, δεν είχαμε κανένα θέμα. Απλώς εγώ του έλεγα… να είσαι σοβαρός, να είσαι μετρημένος, να σε αγαπάει ο κόσμος. Άσχετο με την φύση σου, να είσαι σοβαρός, γιατί του έκαναν bullying συνεχώς στο σχολείο. Στο σχολείο να δεις τι του έκαναν! Στον διευθυντή, να δεις τι έκανε και αυτός, γιατί μου έκανε συχνά παράπονα ο διευθυντής, με καλούσε στο γραφείο και μου έλεγε ότι το παιδί κάνει αυτά… Του έλεγα κάνε λίγο υπομονή, τελευταία χρονιά φέτος, θα φύγει από το σχολείο και θα δούμε πού θα πάει.

Ακόμα δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι, στο λέω εγώ. Λέει ότι είναι (ομοφυλόφιλος), είναι; Ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι, δεν έχει σεξουαλική ζωή το παιδί ακόμα για να ξέρουμε ακόμα αν είναι αυτό ή όχι. Δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι, αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι. Δεν με πείραξε εμένα αυτό, δεν τσακωθήκαμε στην πλατεία εμείς γι’ αυτό το λόγο. Εμείς μαλώσαμε στο σπίτι για το λόγο ότι ήρθε από μια παρέα μέσα στη νύχτα και ήθελε να ξαναπάει πάλι σε άλλη παρέα. Του έκανα παρατήρηση, του λέω ότι, εδώ είναι σπίτι, έχεις αδέλφια, έχεις οικογένεια, δεν μπορείς να βγαίνεις και να μπαίνεις όποτε θες. Ε, και τότε έγινε έκρηξη. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα να ξέρεις, γιατί όλα αυτά θα αποδειχθούν στο δικαστήριο” σημείωσε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο πατέρας του 15χρονου έκανε και τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Όπως είπε, η πρώην σύντροφός του ήταν αυτή που ήταν κακοποιητική απέναντι στον ίδιο, δήλωσε ότι ο γιος του του επιτέθηκε και όχι εκείνος στο παιδί και υποστήριξε ότι ο ανήλικος έχει θέματα ψυχιατρικής φύσεως.

Επανέλαβε ότι όσα συνέβησαν είναι σκευωρία της πρώην συζύγου του, πρόσθεσε ότι ο ίδιος έχει ήθος και τιμή και επισήμανε ότι ο γιος του του είπε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι επειδή του έκανε παρατήρηση να μην βγαίνει τόσο αργά το βράδυ.

Τόνισε δε, ότι προσπαθεί να σώσει το παιδί του που έχει μπλέξει με “παρέες, τσιγάρα, ναρκωτικά, ποτά”.