Τη δική του… προσέγγιση στο φαινόμενο Κασσελάκης δίνει ο Στέλιος Κούλογλου
Τη δική του… προσέγγιση στο φαινόμενο Κασσελάκης

«Η επικράτησή του οφείλεται στη μεγάλη κρίση που περνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Στέλιος Κούλογλου για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές και την ανάδειξή του στην προεδρία του κόμματος.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε και στη φράση του ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ από ροκ μπάντα μεταβάλλεται σε ποπ συγκρότημα» και ξεκαθάρισε ότι δεν αποτελούσε επίθεση προς τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την επικράτησή του.

«Η επικράτηση Κασσελάκη είναι πρωτοφανές φαινόμενο και δεν αποδίδεται σε εξωτερικούς παράγοντες», απάντησε ο κ. Κούλογλου στο ερώτημα αν ενστερνίζεται και ο ίδιος τις κατηγορίες ότι ο Κασσελάκης ήρθε «φυτευτός» για να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον διαλύσει. «Η επικράτησή του οφείλεται στη μεγάλη κρίση που περνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.

«Αυτοί που έχασαν στον ΣΥΡΙΖΑ, έχασαν από δικά τους λάθη», υπογράμμισε ο κ. Κούλογλου στη συνέχεια. «Ήταν μια εξέγερση της βάσης απέναντι στην κομματική γραφειοκρατία», πρόσθεσε.

«Ο καινούριος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναφέρει τη λέξη Αριστερά. Ο Κασσελάκης θέλει να φτιάξει ένα νέο κόμμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεχομένως με το ίδιο όνομα, τα ίδια γραφεία, την ίδια χρηματοδοτηση, αλλά με διαφορετική φυσιογνωμία», τόνισε ο κ. Κούλογλου.